Bruidskapsels

Als bruidskapper en -visagiste heb ik al jarenlange ervaring met het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake-up, in mijn salon in het centrum van Delft, bij u thuis of op de trouwlocatie.

Schakel mij in als professionele bruidskapper uit het centrum van Delft

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk fantastisch uitzien. Perfecte make-up en een kapsel met wow-effect dat de hele dag goed blijft zitten, horen daar natuurlijk bij.

Art of Beauty by Antoinette, gevestigd in het centrum van Delft, is gespecialiseerd in het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake-up als bruidskapper en -visagiste. Dit kan bij mij in de salon, bij u thuis of op locatie. Het is allemaal mogelijk.

Ruim voor de grote dag maken wij een afspraak om samen uw wensen te bespreken op het gebied van haar en visagie. Wilt u bijvoorbeeld wimperextensions of een specifieke haardracht? Op basis hiervan maak ik als bruidskapper één of meerdere proefkapsels bij mij in de kapsalon in het centrum van Delft, zodat we kunnen bepalen welk kapsel het beste bij u past.

Bespreek de mogelijkheden met mij

Wilt u op uw grote dag geen zorgen hebben over uw bruidskapsel en make-up door een professionele bruidskapper in te schakelen uit het centrum van Delft? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben bereikbaar via: