Heren

Bent u op zoek naar een professionele herenkapper in Delft, gelegen in het centrum? Kom dan ontspannen met een kop koffie terwijl uw kapsel tot in de puntjes wordt verzorgd en gestyled. Dat wil toch iedere man?

Een deskundige herenkapper in Delft-centrum

Bij professionele kapper Art of Beauty by Antoinette kan ook de man rekenen op 100% kwaliteit en service. Terwijl u ontspant in mijn comfortabele kappersstoel in het centrum van Delft, geef ik u als herenkapper een perfect gestylede coupe.

U kunt bij mij terecht voor het knippen en stylen van uw haar, uitscheren van de nek en bijwerken van de wenkbrauwen. Dit doe ik allemaal met de producten van Artègo Hair Professional, een professioneel haarverzorgingsmerk met natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën.

Gemiddeld duurt een behandeling ongeveer een half uur. U hoeft dus niet veel tijd kwijt te zijn aan een bezoek aan de kapper.

Maak eenvoudig een afspraak via het reserveringssysteem

Is uw kapsel toe aan een knipbeurt? Of heeft u een belangrijke presentatie of sollicitatiegesprek waar u goed voor de dag wilt komen? Plan direct een afspraak in via het online reserveringssysteem met dé herenkapper in het centrum van Delft. Uiteraard zijn ook dames welkom in mijn kapsalon voor een fijne behandeling.