Over mij

Eigenaresse: Antoinette Waaijerink

Na 20 jaar ervaring in het kappersvak te hebben opgedaan ben ik sinds maart 2018 trotse eigenaresse van kapsalon Art Of Beauty By Antoinette.

In mijn kapsalon zijn zowel dames als heren, van jong tot oud, van harte welkom. Door mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik veel behandelingen aanbieden zoals knippen, kleuren, krullen en het opsteken of invlechten van uw haar.

In mijn salon werk ik met producten van het Italiaanse merk Artègo. Deze producten zijn 100% parabeen vrij,  dierproefvrij en bevatten plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Kijk voor meer informatie op de pagina Artègo.

Naast uw kapsel kan ik ook uw (feest)make-up, nagels (manicure, kunstnagels) en wimperextensions verzorgen. 

Specialisme: bruidskapsels

Als aankomende bruid bent u bij mij van harte welkom. Ik ben gespecialiseerd in kapsels voor bruiden en heb hiervoor diverse trainingen gevolgd. Kijk op de pagina bruidskapsels voor meer informatie en mijn portfolio.

Wilt u uw haar opgestoken hebben, ingevlochten of juist mooie losse krullen? Ik ga samen met u op zoek naar het perfecte kapsel voor uw trouwdag. Ook uw bruidsmake-up voor de grote dag kan ik voor u verzorgen. In overleg kan dit ook op locatie. 

Kom langs!

Maak een afspraak en kom langs voor een professionele hairtreatment onder het genot van een kop koffie of thee. Ik heet u graag van harte welkom. 

Art of Beauty by Antoinette, uw professionele kapsalon voor dames en heren aan de Bagijnhof 1 in Delft.