Artègo

Ontdek de producten van Artègo Hair Professional in mijn salon in Delft-centrum

Alle producten van Artègo Hair Professional zijn 100% parabeenvrij en dierproefvrij. Bovendien bevatten de producten voor haarverzorging enkel plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. De producten zijn geproduceerd op 100% groene energie. Daarnaast biedt Artègo Hair Professional ook diverse biologische producten en een plantaardige hennakleuring voor het verven van haren aan in het assortiment.

Zoekt u een Artègo Hair Professional in Delft-centrum? Bij Art of Beauty by Antoinette in het centrum van Delft werk ik met het exclusieve Italiaanse merk Artègo. Dit merk is alleen verkrijgbaar in geselecteerde salons.

Rain Dance: de nieuwe productlijn van Artègo Hair Professional

Deze lijn bevat zes biologisch gecertificeerde ingrediënten die uw haar niet alleen diep verzorgen en heerlijk laten geuren, maar ook nog eens zorgen voor een echte wellnesservaring. Artègo Hair Professionals wil bijdragen aan een groene wereld en daar sluit ik me vanuit mijn salon in het centrum van Delft bij aan. Daarom is ook deze lijn SLS- en parabeenvrij.

Natuurlijk kunt u ook thuis heerlijk genieten met de producten uit de Rain Dance-lijn. Maar heeft uw haar toch net een extra boost nodig? Breng dan een bezoek aan uw professionele kapper in het centrum van Delft, zodat u enkel hoeft te relaxen en te genieten van een heerlijke behandeling met de producten van Artègo Hair Professional.

Maak een afspraak en ontdek de producten die bij u passen

Uw haar verdient het allerbeste! Bekijk de behandelingen, maak een afspraak en ik adviseer u graag welk product het beste bij uw haar past. Via het online reserveringssysteem plant u een moment voor uzelf in. Daarnaast bent u altijd welkom om contact met mij op te nemen.