Haarverzorging in centrum Delft

Goede haarverzorging laat u over aan een professional; kom daarom langs bij mijn salon in Delft-centrum. Ik verwelkom u graag met een warme kop koffie of thee, waarna we samen kijken wat voor behandeling u wilt laten doen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak heb ik de kennis en kunde in huis om iedere haarsoort te voorzien van de perfecte verzorging.

Haarverzorging bij een professionele kapsalon in Delft-centrum

Voor uw haarverzorging werk ik enkel met producten van het Italiaanse merk Artègo Hair Professional. Deze producten bevatten geen parabenen, maar enkel plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Bovendien zijn de producten dierproefvrij! Bij Art of Beauty by Antoinette in het centrum van Delft kunt u bovendien terecht voor méér dan alleen haarverzorging. Ik ben namelijk ook een professioneel visagist en voorzie u graag van een stralende make-up voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een feest.

Plan een moment voor uzelf in

Maakt u graag een afspraak bij een professionele kapper in het centrum van Delft, zodat u kunt genieten van fijne haarverzorging? Ik sta voor u klaar! Neem contact op of plan online uw genietmoment in via het reserveringssysteem. Zowel herendames als kinderen zijn welkom in mijn salon.