Make-up | Visagie

 

Laat uw make-up professioneel verzorgen door een visagist in Delft, gelegen in het centrum en nabij Delfgauw als u een belangrijke dag of belangrijk evenement in het vooruitzicht heeft. Art of Beauty by Antoinette verzorgt uw make-up en kapsel.

Schakel mij in als professionele visagist in het centrum van Delft, nabij Delfgauw

Wilt u er tiptop uitzien voor een bepaalde gelegenheid? Heeft u bijvoorbeeld een belangrijke presentatie, een sollicitatiegesprek, een feest of een bruiloft? Als professioneel kapster en visagist verzorg ik uw kapsel en make-up tot in de puntjes in mijn beautysalon in het centrum van Delft, nabij Delfgauw.

Met een goede make-up accentueert u de sterke kanten van uw gezicht en camoufleert u de minder sterke kanten. Daarnaast geef ik u advies over uw huidtype en de make-up die hier goed bij past, maar bent u ook welkom voor nagelverzorging en het plaatsen van wimperextensions.

Ik maak het plaatje compleet door ook uw haren te verzorgen. Ik kan uw haar knippen, stylen, in model föhnen, krullen, invlechten, opsteken en nog veel meer. Alles is mogelijk! Als bruidskapper en -visagist bied ik ook complete pakketten aan, eventueel op locatie.

Breng een bezoek aan de salon

Als u graag een afspraak wilt maken om uw make-up te laten verzorgen door een professionele visagist, sta ik voor u klaar aan de Bagijnhof 1 aan de rand van het centrum van Delft en in de buurt van Delfgauw. Maak online een afspraak of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.