Haren laten verven in centrum Delft

Uw haren verven laat u graag over aan een professionele kapper, bijvoorbeeld Art of Beauty by Antoinette in het centrum van Delft. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak en laat me regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Bij mij loopt u altijd stralend de deur uit.

Uw haren laten verven bij mijn salon in het centrum van Delft

Op de prijslijst ziet u wat er allemaal mogelijk is als u uw haren wilt laten verven. Van een coupe soleil tot een balayage en botanical henna; ik verzorg het allemaal voor u. In mijn kapsalon in het centrum van Delft werk ik enkel met de haarverzorgingsproducten van Artègo Hair Professional om haren te verven en te verzorgen. Deze producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën, waardoor ze volledig vrij zijn van parabenen. Bovendien zijn de producten volledig dierproefvrij. De kwaliteit van deze producten is ongeëvenaard. Wilt u graag een verwendag voor uzelf? In mijn beautysalon is het ook mogelijk om uw make-up te laten doen, nagels te laten verzorgen en wimperextensions te plaatsen.

Plan meteen een afspraak in

Bent u toe aan verfrist uiterlijk en wilt u graag een nieuwe kleur in uw haar? Maak dan direct een afspraak om uw haren te laten verven in mijn salon in het centrum van Delft. Uiteraard kunt u bij vragen ook contact met mij opnemen.