Beautysalon in Delft

Bij een beautysalon moet u helemaal op uw gemak zijn; daarom verwelkom ik u graag met een kopje koffie of thee in mijn salon aan de Peperstraat in Delft, nabij Delfgauw. Ik heb inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak en ook als visagist ben ik al jaren actief. Bij mij bent u dus in vertrouwde handen, Door cursussen te volgen en op de hoogte te blijven van de laatste trends, ben ik u altijd van dienst met de nieuwste technieken en kleuren.

Straal na een behandeling in mijn beautysalon in Delft

Art of Beauty by Antoinette is meer dan alleen een beautysalon in Delft, nabij Delfgauw. Ik bied u met veel plezier een complete dienstverlening aan op het gebied van uiterlijke verzorging. Als professionele kapper geef ik u graag advies over het kapsel dat het beste bij u past, zodat u altijd met veel zelfvertrouwen de salon verlaat. Daarnaast ben ik een ervaren visagiste en zorg ik ervoor dat u straalt tijdens een belangrijke presentatie of op uw bruiloft. Bovendien ben ik in de wijde omgeving van Delft en Delfgauw dé beautysalon voor een fijne manicure of kunstnagels, maar plaats ik ook wimperextensions voor een natuurlijke oogopslag.

Plan meteen een moment voor uzelf in

Bent u toe aan een momentje voor uzelf? Wilt u bijvoorbeeld genieten van professionele haarverzorging of komt u liever langs voor een manicure? Bij Art of Beauty by Antoinette, dé beautysalon van Delft en Delfgauw, geniet u altijd. Maak direct een afspraak via 015 – 215 5081 en info@beautybyantoinette.nl om een genietmoment voor uzelf in te plannen.